Nawigacja

ryska-3a

wBialym.pl

• Zarejestruj się
    • Zaloguj się
    • Szukaj
    • Kategorie
    • Ostatnie
    • Tagi
    • Popularne
    • Użytkownicy
    • Grupy

Witam na nowym forum

Przywitaj się
    1
    1
    91
    Załaduj więcej postów
    • Najpierw najstarsze
    • Najpierw najnowsze
    • Najwięcej głosów
    Odpowiedz
    • Odpowiedz, zakładając nowy temat
    Zaloguj się, aby odpowiedzieć
    Ten temat został usunięty. Mogą go zobaczyć tylko użytkownicy upoważnieni do zarządzania tematami.
    • admin
      admin ostatnio edytowany przez

Cześć, oddaję wam w ręce nową stronę, która chciałbym, aby stała się miejscem, gdzie można będzie dowiedzieć się wszelkich informacji z życia Białegostoku i okolic. Forum jest nowe, a więc nie ma jeszcze żadnych treści. Mam nadzieję, że pomożecie w jego rozwoju.

Platforma jest pełna super nowatorskich funkcjonalności, ale jednocześnie łatwa w użyciu. Miałem już dość tych prehistorycznych forów wyglądających jak z 19 wieku. Mam nadzieje, że sami sprawdzicie, ale mówię wam to jak przesiadka z malucha do mercedesa.

Nie chcę tu spamu, a więc dodawanie nowych tematów i postów wymaga posiadania konta. Ale dzięki integracji z G-mailem oraz Facebookiem logowanie trwa dosłownie 10 sekund. Nie musisz wypełniać długiego formularza wystarczy, że klikniesz “zaloguj się”, wybierzesz jeden z serwisów i już możesz udzielać się na forum. Oczywiście nie musisz posiadać ani Gmaila, ani Facebooka. Strona umożliwia rejestrację indywidualnego konta.

Kończąc chciałbym prosić o wyrozumiałość co do kategorii na stronie. Jest to sam początek forum, a więc bardzo mogą się one zmieniać. Liczę na propozycje i pomoc z waszej strony.

Zapraszam
      Administrator

1 odpowiedź Ostatnia odpowiedź Odpowiedz Cytuj 1
      • First post
        Last post